Coloare:
 • A
 • B
 • C
Marime Font :

SC Montplast SRL

Ploiesti, Str. Rezervoarelor 2

Tel/Fax: 0244 570 571

office@montplast.ro

Email:
Subject:
Mesaj:


Termopane PVC Termopane Gealan in culori

Termopane Gealan in culori


In anul 2000 s-a inaugurat noul centru de logistica ,in acelasi timp s-au sarbatorit si implinirea a 20 de ani de la fabricarea profilelor colorate obtinute in urma procedeului de coextruziune care confera suprafetei exterioare a profilului o rezistenta sporita la actiunea factorilor climaterici si ai celor agresivi proveniti din mediile industriale si marine. Ca dovada a capacitatii lor de utilizare nelimitata, profilele acrylcolor produse de firma GEALAN au primit inca din anul 1985 emblema RAL de control al calitatii

Profilele colorate accentueaza aspectul fatadei. Locuintele atrag astfel privirile trecatorilor incantati de fatadele colorate considerate a fi drept „cartea de vizita“ a cladirilor. Chiar designul neobisnuit sau nuantele tipic regionale nu reprezinta nici o problema.
In procesul de extrudare a profilelor care se realizeaza la temperaturi inalte are loc lipirea unui strat subtire de plexiglas colorat pe suprafata corpului de baza care in acest stadiu consta din PVC alb in stare fluida. Profilul paraseste linia de productie coextrudat (colorat) pe acea suprafata care urmeaza a fi expusa intemperiilor din exterior si alb la interior.

Procedeul tehnologic special de obtinere a profilelor acrylcolor confera stratului acrilic exterior rezistenta la intemperii, zgariere si atmosfere agresive. Suprafata satinata, usor de curatat nu necesita intretinere speciala pe intreaga durata de viata a ferestrelor.

Ferestrele acrylcolor, albe in partea din interior a locuintei si colorate in partea din exterior, rezistente la toate influentele mediului cum ar fi actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura, intr-o multitudine de forme si tipuri de deschidere reprezinta un punct in plus de nepretuit pentru arhitecti si constructori in realizarea constructiilor moderne. Ferestrele GEALAN sunt produse intr-o multitudine de culori. Pentru fiecare mediu exista nuanta potrivita. De la albul nobil pana la culoarea ardeziei pot fi obtinute toate nuantele de culori. Culorile sunt naturale, durabile si verificate RAL, deoarece calitatea reprezinta principul de baza al firmei GEALAN.

Sistemele de profile GEALAN ofera proprietarilor de locuinte si case o creativitate fara limite. Pe langa o functionalitate convingatoare acestia au marele avantaj de a se hotari pentru aproape orice forma de fereastra. Fara probleme se pot dota cu ferestre constructiilor vechi precum si cladiri moderne. Si chiar si cele mai severe cerinte pentru protectia cladirilor aflate in restaurare nu reprezinta in acest caz nici o problema.

Deoarece ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti. Daca puneti valoare pe aspectul natural fara a vrea sa renuntati la avantajele tehnicii moderne din domeniul ferestrelor? Atunci alegerea corecta sunt ferestrele Gealan din PVC cu aspect decorativ de lemn. Indiferent daca vreti sa renovati o casa la care se impune pastrarea stilului arhitectural sau pentru o constructie noua in stil rustic – ferestrele GEALAN cu aspect decorativ de lemn va vor convinge din punct de vedere estetic si functional. Armonia deplina cu peisajul este imbinata cu calitatile ferestrei moderne din PVC. Ferestrele GEALAN cu aspect decorativ de lemn exista in sapte variante decorative diferite cu efect optic ce imita lemnul veritabil.

Proprietati si calitati

 • Culori veritabile
 • Usor de intretinut
 • Rezistente la intemperii
 • Reflexie mare 100 % reciclabile durabile
 • Strat acrilic
 • Profil acrylcolor
 • Unelte
 • Corp de baza din PVC alb

Decoruri de lemn pentru un aspect natural

Pentru toti cei care pretuiesc aspectul natural la decorarea fatadelor, dar in acelasi timp nu doresc sa renunte la avantajele oferite de tehnica moderna a ferestrelor, GEALAN ofera o alternativa: ferestrele din PVC cu aspect de lemn. Acestea imbina armonios beneficiile de izolatie termica si fonica cu aspectul natrual si nobil al lemnului.

Sunt recomandate drept elemente ale stilului clasic, atat la renovarea constructiilor vechi, cat si la decorarea caselor care trebuie sa mentina un anumit stil al zonei in care sunt construite. Arhitectura eleganta a cladirilor in stil clasic este pusa in valoare prin ferestre realizate in forme specifice si in nuante naturale diverse, de la esente clasice precum nuc sau stejar la cele exotice precum mahonul.

Totodata, ferestrele decor lemn sunt solutia ideala pentru casele de vacanta sau cladirile in stil rustic. In plus, se pot adauga accente cromatice fatadei, prin alegerea unor ferestre cu folii decor uni. Datorita noii tehnologii de caserare, GEALAN poate livra aproape orice combinatie de culoare. Este posibila aproape orice variatie de acrylcolor, decor lemn sau folie uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe. Mai mult, acum puteti tine cont si de amenajareA interioara si de aspectul fatadei: exteriorul ferestrei poate fi asortat fatadei, iar interiorul ei poate fi ales in functie de stilul de mobilier.

Gama de culori disponibila in stoc

Tamplarie PVC Culori

termopane, tamplarie PVC, usi termopane, ferestre termopan, geam termopan, usi de interior