Coloare:
  • A
  • B
  • C
Marime Font :

SC Montplast SRL

Ploiesti, Str. Rezervoarelor 2

Tel/Fax: 0244 570 571

office@montplast.ro

Email:
Subject:
Mesaj:


Termopane PVC Calculator PVC

Calculator PVC

 

Fereastra un canat fixa

Calculator Pret Fereastra 1 Canat Fix

Fereastra 2 Canate 1 Activ

Calculator Pret Fereastra 2 Canate 1 Activ

Fereastra 2 Canate 2 Active

Calculator Pret Fereastra 2 Canate 2 Active

 

 

Parametrii de care trebuie sa tinem cont in momentul in care alegem si calculam preturi tamplarie PVC (termenii folositi mai des sunt termopane, geam termopan sau geamuri termopane)sunt urmatorii :

1. Producatorul profilului

Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie PVC Gealan, tamplarie PVC Veka, tamplarie PVC Rehau, tamplarie PVC Trocal si profilelor altor producatori mai putin cunoscuti.

Firma noastra a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator german Gealan datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri, considerand ca acest raport este unul din cele mai bune din tara noastra.

2. Grosimea profilului

Se masoara in mm si, bineinteles, cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna (valabil atat pentru usi pvc cat si pentru ferestre pvc).

3. Numarul de camere

In cazul tamplariei PVC Gealan ca exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere.

Ce inseamna acest lucru?

Ferestrele din tamplarie pvc lor sunt impartite 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 "camere". Din punct de vedere al raportului calitate/pret, firma noastra recomanda profilele cu 5 camere (cu aproximativ 10% mai scupe decat cele cu 3 camere).

4. Tipul de geam termopan

Cel mai bun izolator termic este geamul termopan de tip toate anotimpurile.

5. Culoarea.

Profilele pot fi de culoare alba, stejar-auriu, stejar-inchis, mahon ... In general profilele colorate cu 30-40% mai scumpe decat cele cele de culoare alba (tamplarie pvc preturi).

termopane, tamplarie PVC, usi termopane, ferestre termopan, geam termopan, usi de interior